Mládež

4.kolo krajského přeboru U16Z

Datum konání:        12. 02. 2023

Účast družstev:      14

Pořadatel:                Volejbal Rudolfov

4. kolo KP U16Z proběhlo 12.02.2023 ve sportovních halách TJ Lokomotiva v Českých Budějovicích a v Hrdějovicích.

Skupina A

Velmi dramaticky se vyvíjela skupina A, ve které VK Madeta A třikrát slavila vítězství, ale vždy pouze s výsledkem 2:1. A protože její největší soupeřky z Českého Krumlova slavily dvě výhry za 2:0 a v bitvě o první místo ve čtvrtém kole uhrála potřebný set právě s Madetou 1:2, udržely si i nadále celkové prvenství v soutěži. Skupinu A naopak opouští srdnatě bojují děvčata z SK Třebín A, která potrápila jak Madetu A vítězstvím v prvním setu, tak Volejbal Rudolfov ve druhém setu. V příštím kole se představí ve skupině B.

Skupina B

Volejbal Tábor A ztratil hned v úvodu turnaje první set s dobře hrajícím Volejbalem Rudolfov B, ale pak již nezaváhal utkání vyhrál 2:1, k tomu slavil ještě třikrát vítězství 2:0 a v příštím kole se představí ve skupině B. Naopak skupinu opouští tým Volejbal Rudolfov B a VSK ČK B.

Skupina C

Tato skupina se celá odehrála v hale v Hrdějovicích. Ze skupiny C postupuje z prvního místa Škola volejbalu A, i přesto, že v posledním utkání prohrála s VK Madetou B 1:2. Předešlá utkání vyhrála bez ztráty setu. Z druhého místa ji doprovodí Volejbal Tábor B, který nestačil pouze na vítězky této skupiny.

Předposlední 5.kolo se uskuteční 12.03.2023 v hale TJ Lokomotivy v ČB a na ZŠ Máj. Pořadatelem je Škola volejbalu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *