Nezařazené

Beach Open na Hluboké

Nejlepší nejen jihočeští beachvolejbalisté se sešli během předposledního květnového víkendu na kurtech Sportovně – relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou, aby v kategoriích mužů i žen poměřil své síly ve třetím ročníku turnaje Beach Open cup Jižní Čechy.Turnaj byl plně obsazen dohromady 32 týmů.

Zúčastnili se jej hráči a hráčky z celé republiky, ozdobou byli především bývalí i současní hráči extraligové Příbrami Juračka, Böhm, Hulpach, dále Ducháč (Liberec, Benátky), Syrůček (Kladno).

Turnaje se zúčastnil velký počet nadějných českobudějovických i mimobudějovických juniorů či kadetů, kteří se mezi svými zkušenějšími kolegy rozhodně neztratili.

Mezi ženami uspěly hlavně bývalé hráčky Madety ČB, na kurtu s nimi poměřila síly i olympionička Eva Emingerová nebo mladé Madetky. Nejlepší byly Černá s Bláhovou, které ve finále porazily dvojici Lundáková – Šílená. Bronz braly Tomanová a Marková, které přehrály Candrovou s Hajnou.

V mužské kategorii se z vítězství radovala dvojice Švejcar – Hulpach, když ve finále zdolali Suchého s Filipem. Třetí místo brali Juračka s Böhmem po vítězství nad párem Moštěk – Ducháč.

O dva týdny později (5.-6.6.) se uskutečnil druhý díl jihočeské beachvolejbalové série, tentokrát v kategorii mixů. Turnaje se zúčastnilo 36 týmů, mezi kterými byli nejlepší Helena Harrisová s Matějem Korandou, kteří ve finále porazili Nikolu Schwachovou s Ondřejem Piskáčkem, třetí místo uhrála dvojice Julie Bambasouvá s Jakubem Urešem, kteří porazili dvojici Nikola Vandasová s Lubošem Hanšpachem.  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *