Mládež

První kolo KP U14Z

V neděli 5. listopadu se po úvodním kvalifikačním turnaji hrálo 1. kolo Jihočeského krajského přeboru mladších žákyň (ročníku narození 2011 a 2012) ve sportovní hale v Hrdějovicích.

Soutěž má tři skupiny a celkem 12 účastníků. První skupinu A vedou týmy Madeta A a Rudolfov A po sedmi bodech, sestupujícím týmem do skupiny B je Tábor A. Druhou skupinu vyhrál Rudolfov B, který postupuje a sestupuje Škola Volejbalu B. Ve třetí skupině zvítězila ve všech kláních Madeta B a postupuje do druhé skupiny. Posledním týmem soutěže jsou Prachatice. Druhé kolo Jihočeské krajské soutěže mladších žákyň se bude hrát za měsíc, tedy 3. prosince a pořadatelem soutěže je Jindřichův Hradec. Nedělní turnaj proběhl bez komplikací, mírně se protáhla skupina A, kde tie-break natáhl turnaj skoro až do 16té hodiny. Nikdo se nezranil a pochvalu zaslouží rozhodčí, kteří měli trpělivost, neboť turnaje se mnohdy účastnily hráčky, které byly na šestkovém volejbale poprvé.

Příští kolo se uskuteční za pořadatelské služby TJ Slovanu Jindřichův Hradec, dne 3.12.2023 v jindřišskohradecké sportovní hale.

zapsala: Blanka Popelková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *