Nezařazené

Kalendář 2022 – Centrum ADRA

Výtěžek z prodeje kalendáře podpoří činnost Dobrovolnického centra ADRA České Budějovice, zejména dobrovolnictví u osamělých seniorů v domácnostech.

Volejbalový klub Jihostroj České Budějovice ve spolupráci s Jihočeským volejbalovým svazem nabízí stolní kalendář, který je plný krásných fotografií s volejbalovou tematikou. Cena kalendáře je 250 Kč a kompletní výtěžek z prodeje podpoří činnost Dobrovolnického centra ADRA České Budějovice, zejména dobrovolnictví u osamělých seniorů v domácnostech.

Nejvíce fotografií v kalendáři je ze zápasů A-týmu Jihostroje. Byly vybrány nejlepší snímky z aktuální sezony, ale i z předešlých ročníků. Zastoupení má také prvoligový tým žen VK Madeta a v kalendáři se mohou najít i fanoušci Jihostroje nebo malí volejbalisté z řad účastníků barevného minivolejbalu z celého Jihočeského kraje.

Sehnat kalendář můžete na tel.: 725 030 315 nebo na emailu: katerina.szabova@volejbalcb.cz

Centrum ADRA realizuje dobrovolnickou službu u seniorů a u osob se zdravotním postižením od roku 2006. Na základě dlouhodobé zkušenosti v oblasti dobrovolnictví je známo, jak je pro člověka diskvalifikovaného věkem, zdravím nebo jiným hendikepem důležité, aby na svůj problém, starost, smutek nebyl sám. Vizí organizace ADRA je, aby každý člověk, který se ocitne ve složité životní situaci, nezůstal sám, ale měl možnost získat lidskou podporu dobrovolníka. Cílem dobrovolnického centra je vyhledávat nové vhodné dobrovolníky a kvalitně pečovat jak o tyto nové, tak o stávající.

V současné době je do dobrovolnické služby zapojeno přes 100 dlouhodobých a 70 krátkodobých dobrovolníků, kteří v roce 2020 uskutečnili 2 800 dobrovolnických hodin. Jejich služba má konkrétní dopad na 276 uživatelů. Přesto praxe ukazuje, že potřeba a poptávka po dobrovolnících stále vysoko převyšuje možnosti a nabídku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *