Beach

Příprava krajské mládežnické beachvolejbalové reprezentace je v plném proudu

Příprava na LODM 2022 pro plážové volejbalisty a volejbalistky začala 30.4.2022 v krytém areálu Beach Servis v Českých Budějovicích.

Trénink probíhal dle plánu, účastníci splnili všechna požadovaná cvičení. Překvapili trenéry svým nasazením a obětavým přístupem k tréninku.

S přibývajícími teplými dny se přesune příprava pod širé nebe na venkovní kurty, kde se bude připravovat užší výběr hráčů a hráček. Čtyři dvojice chlapců a dvě dvojice dívek jsou v rámci přípravy přihlášeny na krajský turnaj, který se bude konat 28. a 29. května ve sportovním areálu Hluboká nad Vltavou. Po tomto turnaji bude příprava pokračovat jen s vybranými páry, které se zúčastní LODM v Olomouckém kraji.

Domnívám se, že si trenéři chlapecké a dívčí složky budou nad výběrem párů lámat hlavu, protože všichni hráči a hráčky mají velkou kvalitu a v ostrých bojích se neztratí.

Tímto děkuji trenérům Davidu Juračkovi, Luďkovi Filipovi a Jitce Černé za práci na přípravě naší krajské mládežnické beachvolejbalové reprezentace.

Za beachvolejbal KVS Jaroslav Homan.

Výběr hráčů KCM beach

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *